Disclaimer

Informațiile prezentate pe acest site au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sfatul medical. Utilizatorii sunt responsabili pentru utilizarea acestor informații și pentru luarea deciziilor legate de sănătatea și fitness-ul lor personal. Orice modificare a dietei sau programului de exerciții fizice trebuie să fie efectuată sub supravegherea și aprobarea unui profesionist medical competent în conformitate cu legislația aplicabilă în țara dumneavoastră.

Produsele menționate pe acest site nu trebuie considerate ca substitut pentru o dietă sănătoasă și un stil de viață adecvat. Acestea nu au rolul de a trata, preveni sau diagnostica boli. În cazul în care aveți orice îndoieli sau preocupări legate de sănătate, vă recomandăm să consultați un medic sau un specialist medical înainte de a începe orice program de fitness sau de a utiliza produsele menționate pe acest site.

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice daune fizice sau morale rezultate din utilizarea necorespunzătoare a conținutului sau a produselor menționate pe acest site. De asemenea, nu suntem implicați în procesul de expediere a produselor sau de colectare a plăților și nu putem fi considerați responsabili în niciun fel în legătură cu aceste aspecte.

Nu reprezentăm direct niciunul dintre furnizorii sau producătorii produselor menționate pe acest site și nu suntem responsabili pentru conținutul site-urilor web linkate. Prezentarea acestor linkuri nu implică nicio aprobare și/sau împărtășire a responsabilității din partea proprietarilor site-urilor respective în ceea ce privește legitimitatea, completitudinea și corectitudinea informațiilor conținute în acele site-uri.

Vă reamintim că suplimentele alimentare sunt destinate completării dietei normale și nu au proprietăți terapeutice sau medicale. Aceste produse nu sunt medicamente și nu ar trebui să fie utilizate ca înlocuitori pentru medicamentele prescrise de un profesionist medical. Informațiile prezentate pe acest site nu reprezintă în mod direct opiniile sau recomandările producătorilor produselor menționate.

Disclaimer publicitar: Acest site poate conține advertoriale cu tehnica povestirii în scopuri publicitare. În consecință, pot exista recenzii ale clienților și specialiștilor extrase din site-urile companiei-mamă a produselor și folosind nume fictive în scopuri promoționale.